Soslevego.hu - UniWeb
angol zŠszlů General Presentation
 
 KERES…S
 

Fizetés - szállítás

Sz√°ll√≠t√°s az eg√©sz orsz√°g ter√ľlet√©re egys√©gesen 

10.000 alatt 990 Ft

10.000- 15000 Ft között 390 Ft

15.000 felett ingyenes

Megrendeléshez regisztráljon és tegye a kívánt termékeket a kosárba.
A kos√°r men√ľben m√≥dos√≠thatja a kos√°rban lev√Ķ egyes term√©kek mennyis√©g√©t, a mennyis√©g √°t√≠r√°sa ut√°n kattintson a friss√≠t√©s gombra!

A v√©g√∂sszeghez k√©rj√ľk sz√°molja fel a csomagol√°st √©s a fut√°r k√∂lts√©get az al√°bbiak szerint:

1 db SalinS2: 12 290 Ft + 390 Ft Futárköltség
1 db SalinS2+1 db betét: 16 780 Ft + 0 Ft Futárköltség
1 db Salin Plus: 25.990 Ft + 0 Ft Futárköltség
1 db Salin Plus+1 db betét: 34.890 Ft + 0 Ft Futárköltség


A term√©keket fut√°rszolg√°lattal k√ľldj√ľk el √Ėnnek. A fut√°rszolg√°lat munkanapon 8-17 √≥ra k√∂z√∂tt sz√°ll√≠tja ki a term√©keket. Amennyiben ezt a sz√°ll√≠t√°si m√≥dot v√°lasztja, sz√°ll√≠t√°si c√≠mnek k√©rj√ľk olyan c√≠met adjon meg, ahol munkaid√Ķben tart√≥zkodik! 

A kisz√°ll√≠tott term√©kek √°r√°t √©s a sz√°ll√≠t√°si d√≠jat a fut√°rnak kell odaadnia, teh√°t legyen k√©zn√©l az √∂sszeg. A megadott sz√°ml√°z√°si c√≠mre ki√°ll√≠tott sz√°ml√°t a csomagban tal√°lja. 

Szem√©lyes √°tv√©tel eset√©n term√©szetesen sem sz√°ll√≠t√°si, sem csomagol√°s d√≠jat nem sz√°ml√°zunk a v√°s√°rl√°s √∂ssz√©rt√©k√©t√Ķl f√ľggetlen√ľl. A term√©keink mindegyike rakt√°ron van, azokat 1-4 munkanapon bel√ľl k√©szhez kapja.

Garancia

Garanci√°t adunk minden term√©kre az √°tad√°st√≥l sz√°m√≠tott 12 h√≥napig - kiv√©ve ha a gy√°rt√≥ ett√Ķl elt√©r√Ķ idej√Ľ garanci√°val hozza forgalomba term√©k√©t Magyarorsz√°gon, vagy a t√∂rv√©nyek m√°s garanci√°lis peri√≥dust √≠rnak el√Ķ.
Minden term√©k mell√© a gy√°rt√≥/nagykeresked√Ķ √°ltal biztos√≠tott term√©kinform√°ci√≥s anyagot sz√°ll√≠tjuk.

El√°ll√°s joga

Fut√°rszolg√°latos k√©zbes√≠t√©s eset√©n megrendel√©se sor√°n √©lhet a 17/1999. Korm√°nyrendeletben r√©szletesen r√∂gz√≠tett felt√©tel n√©lk√ľli el√°ll√°si jog√°val. Minden term√©k eset√©n csak a s√©r√ľl√©smentes, tartoz√©kokkal egy√ľtt, hi√°nytalanul eredeti dobozban visszak√ľld√∂tt term√©kekre √©rv√©nyes. El√°ll√°si sz√°nd√©k√°t az √°tv√©telt√Ķl sz√°m√≠tott 14 napon bel√ľl kell jeleznie nek√ľnk!
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza hozzánk. Elállás esetén a terméket nem veheti használatba.

A visszak√ľld√©s c√≠me:
Online √Āruh√°zak Kft.
1076 Budapest Garay tér. 20.
Tel: 30/2125221

Nem vonatkozik az el√°ll√°si jog, az √°tv√©tel ut√°n megs√©r√ľlt term√©kekre.
El√°ll√°sra vonatkoz√≥ ig√©ny√©t e-mailben vagy szem√©lyesen kell bejelentenie, az √°tv√©telt√Ķl sz√°m√≠tott 14 napon bel√ľl.
Az √°ru ellen√©rt√©k√©t a term√©k szem√©lyes visszajuttat√°sakor azonnal visszafizetj√ľk.

Amennyiben post√°n, vagy fut√°rszolg√°lattal k√ľldi vissza a term√©ket, legk√©s√Ķbb az √°ru meg√©rkez√©s√©t k√∂vet√Ķ 14 napon bel√ľl visszautaljuk az √∂sszeget az √Ėn √°ltal megadott banksz√°mlasz√°mra.

A visszat√©r√≠t√©s nem vonatkozik a kisz√°ll√≠t√°si, csomagol√°si √©s ut√°nv√©t k√∂lts√©gekre, valamint a term√©kek visszajuttat√°s√°nak k√∂lts√©geire, melyeket √Ėnnek kell viselnie. Amennyiben a term√©ket bankk√°rty√°val fizette, a fizet√©si tranzakci√≥ d√≠j√°t ugyancsak levonjuk a visszat√©r√≠t√©sb√Ķl (ilyenkor nincs ut√°nv√©t d√≠j).

Abban az esetben, ha a term√©ket haszn√°latba vette, nem v√°llaljuk a term√©k visszav√°s√°rl√°s√°t, ez√©rt azt visszajuttatjuk √Ėnnek, az √Ėn k√∂lts√©g√©re.

A személyesen átvett árukra nem vonatkozik az elállási jog.

Tisztelt Vásárlónk!

√Čszrev√©tellel, panasszal √©lhet:

- Debrecen Polg√°rmesteri Hivatal Jegyz√Ķje
- Debreceni Region√°lis K√∂zigazgat√°si Hivatal Fogyaszt√≥v√©delmi Fel√ľgyel√Ķs√©g√©nek 
Hajd√ļ-Bihar Megyei Ter√ľleti Kirendelts√©ge
- Hajd√ļ-Bihari Kereskedelmi √©s Iparkamara mellett m√Ľk√∂d√Ķ B√©keltet√Ķ Test√ľlet

 
UniWeb Design