Soslevego.hu - UniWeb
angol zászló General Presentation
 
 KERESÉS
 

ÁLTALÁNOS HIGIÉNIAI HATÁSOK

A SALIN kĂ©szĂŒlĂ©k hasznĂĄlata sorĂĄn egy sor jĂłtĂ©kony, a levegĂ” minĂ”sĂ©gĂ©t javĂ­tĂł hatĂĄst fedeztek fel. EgyrĂ©szt  semlegesĂ­ti a cigarettafĂŒstöt Ă©s a kellemetlen szagokat (izzadsĂĄg, penĂ©sz, rĂ©gi könyvek szaga), mĂĄsrĂ©szt leköti a levegĂ”bĂ”l a port, Ă­gy frissĂ­tve Ă©s lĂ©gzĂ©s szempontjĂĄbĂłl kellemesĂ© tĂ©ve a levegĂ”t.

 

ÁLTALÁNOS ORVOSI HATÁSOK

A SALIN ĂĄltalĂĄnos hasznĂĄlata sorĂĄn egĂ©szsĂ©ges, illetve kĂŒlönbözĂ” lĂ©gĂști fertĂ”zĂ©sben szenvedĂ”k esetĂ©ben nyilvĂĄnvalĂłvĂĄ vĂĄlnak a következĂ” tĂ©nyek:

  • növeli a megfĂĄzĂĄsokkal szembeni immunitĂĄst,
  • jĂł közĂ©rzetet Ă©s nyugodt alvĂĄst biztosĂ­t,
  • csökkenti a horkolĂĄsos problĂ©mĂĄkat.


TERAPEUTIKUS HATÁSOK

Rendszeres hasznĂĄlattal  a kĂ©szĂŒlĂ©k sokfĂ©le diagnosztizĂĄlt betegsĂ©gben Ă©rvĂ©nyesĂ­ti hatĂĄsĂĄt, többek között az alsĂł Ă©s a felsĂ” lĂ©gĂști betegsĂ©gek esetĂ©ben.

A  SALIN a következĂ” betegsĂ©gekre hat jĂłtĂ©konyan: asztma, hörghurut, gĂ©gegyulladĂĄs, lĂ©gcsĂ”gyulladĂĄs, heveny-, Ă©s idĂŒlt hörghurut, TBC-s felĂ©pĂŒlĂ©sekben, Ă©s ĂĄltalĂĄnosan csökkenti az allergiĂĄs Ă©rzĂ©kenysĂ©get. KedvezĂ” hatĂĄsokat jegyeztek fel a kĂŒlönbözĂ”  szĂ­v,  illetve pajzsmirigy eredetĂ» lĂ©gĂști elĂ©gtelensĂ©gben szenvedĂ”knĂ©l is.


ORVOSI HATÁSOK - SPECIÁLIS JAVASLATOK

Azok a szemĂ©lyek, akik lĂ©gĂști problĂ©mĂĄval kĂŒzdenek, nagyon gyorsan Ă©rezni fogjĂĄk a levegĂ” minĂ”sĂ©gĂ©nek lĂ©nyeges javulĂĄsĂĄt, amely könnyen lĂ©legezhetĂ”vĂ© Ă©s frissĂ© fog vĂĄlni.
Mindemellett, mĂĄsfajta jĂłtĂ©kony hatĂĄs is  megmutatkozik. PĂ©ldĂĄul az asztmĂĄs betegeknek ritkĂĄbban kell hasznĂĄlni az asztma elleni sprayt. MindazonĂĄltal felhĂ­vjuk a betegek figyelmĂ©t, ne mulasszĂĄk el a problĂ©mĂĄjuk orvosi kivizsgĂĄltatĂĄsĂĄt, krĂłnikus betegek esetĂ©n a folyamatos ellenĂ”rzĂ©st.
 
Minden jĂłtĂ©kony hatĂĄsa mellett a Salin megelĂ”zĂ” cĂ©lt szolgĂĄl, fĂ”kĂ©nt azoknak, akik gyakran kĂŒzdenek lĂ©gĂști betegsĂ©gekkel, de az egĂ©szsĂ©ges emberek szĂĄmĂĄra is, mivel hasznĂĄlata ĂĄltalĂĄnosan növeli a lĂ©gzĂ”rendszer ellenĂĄllĂłkĂ©pessĂ©gĂ©t. A lĂ©gutak vĂĄladĂ©kĂĄnak ĂŒrĂŒlĂ©sĂ©t elĂ”segĂ­tve, a hörgĂ”hĂĄm csillĂłinak hullĂĄmszerĂ» mozgĂĄsĂĄt segĂ­tve, könnyebbĂ© teszi a lĂ©gutak szabad lĂ©gcserĂ©jĂ©t, ezzel biztosĂ­tva a "kĂ©nyelmes" lĂ©gzĂ©st.

Sokszor hozzĂĄsegĂ­t az orrĂŒregek tisztulĂĄsĂĄhoz, sĂ”t a horkolĂĄst is csökkenti.
 

SPECIÁLIS  ORVOSI FIGYELMEZTETÉSEK

RitkĂĄn az elsĂ” alkalmazĂĄs esetĂ©n erĂ”teljes köhögĂ©s lĂ©phet fel, melyet a lĂ©gĂști vĂĄladĂ©k intenzĂ­v elfolyĂłsodĂĄsa Ă©s intenzĂ­v felszaporodĂĄsa vĂĄlthat ki. A köhögĂ©s egyenes következmĂ©nye ennek a folyamatnak.
Amennyiben ez a köhögĂ©s tĂșl zavarĂłvĂĄ vĂĄlna, akkor a gĂ©p feszĂŒltsĂ©gĂ©t csökkenteni kell 6V-ra, esetleg le kell csökkenteni a kĂ©szĂŒlĂ©k alkalmazĂĄsi idejĂ©t. Ki kell emelnĂŒnk viszont, hogy a köhögĂ©s önmagĂĄban nem egy aggasztĂł tĂ©nyezĂ”, csak akkor, ha nagyon intenzĂ­vvĂ© vĂĄlik. Ilyen helyzetekben fokozatosan növeljĂŒk a hasznĂĄlati idĂ”t 1-2 ĂłrĂĄrĂłl egĂ©szen 6-8 ĂłrĂĄig Ă©s 2-3 hĂ©ten belĂŒl a fenti zavarĂł jelensĂ©g megszĂ»nik.
Ugyanezt a mĂłdszert javasoljuk minden esetben, amikor az Ön szervezete olyan mĂ©rtĂ©kĂ» tĂŒneteket produkĂĄl a kĂ©szĂŒlĂ©k alkalmazĂĄsĂĄnak hatĂĄsĂĄra, amelyek mĂĄr nyugtalanĂ­tĂłak.
A Salin kĂ©szĂŒlĂ©k hasznĂĄlatĂĄnak elsĂ” napjaiban nagyobb sĂłmennyisĂ©g jut ki a levegĂ”be, Ă©s ezĂĄltal lehetsĂ©ges, hogy a megszokottnĂĄl intenzĂ­vebb hatĂĄst fog elĂ©rni a szervezetre.

****SpeciĂĄlis megjegyzĂ©s azok szĂĄmĂĄra, akiknek  a napi sĂłbevitel szigorĂșan megszabott.
A  Salin kĂ©szĂŒlĂ©k ĂĄltal a levegĂ”be juttatott sĂł mennyisĂ©ge nagyon kicsi - 0,2g/nap az elsĂ” 10 napon Ă©s 0,1g/nap az elsĂ” hĂłnapban. Ez a kis mennyisĂ©gĂ» sĂł  bejut a lĂ©gutak hĂĄmszöveteire Ă©s a vĂĄladĂ©kkal egyĂŒtt ki is ĂŒrĂŒl. EbbĂ”l kifolyĂłlag mĂ©g azoknak sem okoz problĂ©mĂĄt, akiknek sĂłfogyasztĂĄsukra szigorĂșan kell ĂŒgyelniĂŒk. E betegeknek kiegĂ©szĂ­tĂ” biztonsĂĄgi intĂ©zkedĂ©skĂ©nt azt ajĂĄnljuk, hogy a folyamatos hasznĂĄlat elĂ”tt 1-2 ĂłrĂĄig 12V-on olyan helysĂ©gben mĂ»ködtessĂ©k a gĂ©pet, ahovĂĄ ritkĂĄn mennek be, illetve mĂĄsik megoldĂĄskĂ©nt a csomagolĂĄsbĂłl kiemelve a kĂ©szĂŒlĂ©k belsejĂ©bĂ”l nagy erĂ”vel fĂșjjuk ki a szĂĄllĂ­tĂĄs közben lepergett, lerĂĄzĂłdott aprĂł sĂłport. LehetĂ”sĂ©g szerint a beteg ne tartĂłzkodjon a sĂłporos levegĂ” közelĂ©ben. EzutĂĄn fokozatosan el lehet kezdeni a kĂ©szĂŒlĂ©k hasznĂĄlatĂĄt. A kĂ©szĂŒlĂ©k feszĂŒltsĂ©gĂ©nek csökkentĂ©se befolyĂĄsolja a kifĂșjt levegĂ”mennyisĂ©g csökkenĂ©sĂ©t Ă©s a kĂ©szĂŒlĂ©k alapzajĂĄnak mĂ©rsĂ©klĂ©sĂ©sĂ©t. KivĂ©ve a fenti kiemelt eseteket, nem ajĂĄnljuk a feszĂŒltsĂ©g csökkentĂ©sĂ©t, mert Ă­gy jĂłval kevesebb lesz a tisztĂ­tott levegĂ” mennyisĂ©ge.

 
UniWeb Design